Hae
  • 1-2 päivän toimitusaika

  • Asiakasarvio 4.7 / 5

  • Yli 30 000 tuotetta

  • 1-2 päivän toimitus

  • Arvostelua 4.7/5

Toimitustiedot


TOIMITUS

Posti tai Budbee huolehtii toimituksesta. Ennen kello 15.00 tilatut tavarat lähetämme samana päivänä. Tavallisesti postin toimitusaika on 1-2 päivää (postituksen jälkeen).

Teemme parhaamme, jotta saisit tilaamasi tavaran mahdollisimman nopeasti.

Postin arvioima toimitusaika:
- 1-2 arkipäivää
- Postinumeroihin 99990, 99930 ja 99490 on toimitusaika 2-4 arkipäivää
- Emme toimita Ahvenanmaalle.

Toimitusvaihtoehtomme:

Posti Toimitus toimipisteeseen - 1–2 arkipäivää
Saat tilauksen yhteydessä seurantanumeron, jonka avulla voit halutessasi seurata pakettisi liikkeitä. Kun tavara on noudettavissa, sinulle ilmoitetaan siitä tekstiviestillä välittömästi. Tekstiviesti sisältää myös koodin, jota vastaan Postin toimipiste luovuttaa sinulle pakettisi. Muistathan ottaa mukaan voimassa olevan henkilötodistuksen!

Budbee Kotiin  - 2–3 arkipäivää
Mikäli kuriiripalvelu Budbee on aloittanut kotiinkuljetukset alueellasi, voit saada lähetyksesi kotiovellesi arki-iltoina kello 17.00–22.00. Budbeen kuriiri voi pyynnöstäsi joko soittaa ovikelloa, koputtaa tai vain jättää paketin oven taakse. Tilausta tehdessäsi näet arvioidun toimitusajan.

Budbee Boxiin  - 2–3 arkipäivää
Voisiko Budbee Box olla sopiva toimitusvaihtoehto sinulle? Jos pakettiautomaatteja on ilmoittamasi postinumeron alueella, ja jos lähetyksesi mahtuu lokeroihin, sinulle tarjotaan tilauksen yhteydessä tätäkin vaihtoehtoa. Toimitusaika arvioidaan samalla.

Tilaat pakettisi haluamaasi Budbeen pakettiautomaattiin. Saapumisviesti sisältää koodin, jolla avaat pakettiautomaatin lokeron. Noudat paketin, kun sinulle parhaiten sopii.

Arvostelut

Lue arvostelumme Googlessa. Usein kuulemme, että meillä on nopeat toimitukset ja reilut ehdot. Katso, mitä asiakkaamme todella ajattelevat meistä.

  • Google Prisjakt Arvostelu: 4.7 Tähdet
    4.7 / 5