Hae
  • 1-2 päivän toimitusaika

  • Asiakasarvio 4.7 / 5

  • Yli 30 000 tuotetta

  • 1-2 päivän toimitus

  • Arvostelua 4.7/5

Ilmapallonauha

Arvostelu: 5 Tähdet, Ohita kaikki arvostelut
Osta tämä tuote, Ilmapallonauha
hinta €2.90
Saatavuus: Varastossa Toimitusaika: 1-2 päivää
Tuote nro: 21211

Tee vaikutukseen kaikkiin vieraisiin superammattimaisella ilmapallokoristeella! Oman ilmapallokaaren, ilmapalloseppeleen tai muun vastaavan ilmapallokoristeen tekeminen ei ole niin vaikeaa kuin miltä näyttää, ja tällaisella ilmapallonauhalla siitä tulee todella helppoa. Aloita puhaltamalla ilmapallosi, pujota ne ilmapallonauhan pieniin reikiin ja kiinnitä ilmapallokoristeet seinään tai kattoon. Käytännöllinen ilmapallonauha, jota on helppo käyttää sekä aloittelijoille että ammattilaisille.

Balloon nauha sisältää läpinäkyvän ilmapallonauhan, jossa on useita pieniä reikiä ilmapalloille. Täytä ilmapallosi ilmalla, sido ne ja kiinnitä ilmapallon solmu ilmapallonauhan reiän läpi. Sekoita eri värejä ja aseta ne eri kulmiin parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi. Kun kaikki ilmapallot ovat paikoillaan, voit helposti kiinnittää ilmapallonauhan kattoon, seinään tai vastaavaan.

Tietoja ilmapallonauhoista:
- Soveltuu ilmapallokaareille, ilmapalloseppeleille ja vastaaville.
- Kiinnitä ilmapallot helposti nauhan reikiin.
- Materiaali: Muovi.
- Pituus: 5 metriä.

Katso lisää samankaltaisia tuotteita

0
0

Arvostelut

Arvostelu: 5 tähdet / 5,
Vahvistettu ostos

Tosi kiva, piti ulkonakin pallot hyvin paikoillaan. Mitään erityistä kuviota emme tehneet, mutta sekin varmasti sujuisi.

Ostettu muiden toimesta

Arvostelut

Lue arvostelumme Googlessa. Usein kuulemme, että meillä on nopeat toimitukset ja reilut ehdot. Katso, mitä asiakkaamme todella ajattelevat meistä.

  • Google Prisjakt Arvostelu: 4.7 Tähdet
    4.7 / 5