Nopea toimitus+25 000 tuotetta
2 variantit
Joulupukin Asu Deluxe

Joulupukin Asu Deluxe (Standard)

(2 arvostelut)
Arvostelu: 5 av 5
€89.21

Valmistajan koot noin:

muunnelma Standard Plus Size
Rinta Asti 120cm 121-140cm

Muut tuotetiedot:

Materiaali 100% polyesteri
Pesuohjeet Käsinpesu, riippukuivaus märkänä.
Näytä koko-opas

Valitse vaihtoehto

Toimitus ennen: 1-3 päivää
Tuotenro: 12139
Esittelemme täydellisimmän koskaan näkemän joulupukin asun. Joten voit nyt jättää puuroruokavaliosi pois ja hypätä sen sijaan tilavaan joulupukkiasuumme, joka muuttaa sinusta pohjoisnavan sankarin!

Santa Costume Deluxe sisältää laadukkaan joulupukkitakin, jossa on suuri ja tilava muotoilu. Joulupukin takissa on kaulus ja samettituntuma, joka on värjätty punaiseksi erilaisilla valkoisilla tekoturkiksilla. Mukana tulee myös pari täyteläistä, yhteensopivia joulupukkihousuja, joissa on kuminauha vyötäröllä mukavan istuvuuden takaamiseksi.

Sisältyy myös klassinen joulupukin hattu, pari mustia keinonahkaisia kengänpäällisiä valkoisilla. tekoturkista ja tietysti iso säädettävä musta vyö kultaisella soljella.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, saat myös aidot valkoiset joulupukkikäsineet, siistit joulupukin lasit ilman lasia ja valkoisen joulupukin parran. kiinnitetään helposti pään takaosaan kuminauhalla.

Toisin sanoen, sinun ei tarvitse ostaa mitään muuta, sillä tämä joulupukkiasu sisältää täsmälleen kaiken tarvitsemasi.

Koot: One Size ja Plus Size.

Lisätarvikkeet

5 2

Arvostelut

Arvostelu:5av 5
0
0
Arvostelu: 5 av 5
Arvostelu:5av 5

Asukokonaisuus oli periaatteessa oikein hyvä. Ainoastaan parta oli todella surkea. Parta olisi voinut olla reilusti isompi ja korvien taakse vedettävä nauha paremmin naamioitu. Asu on käytössä jouluna mutta parta pitää hankkia erikseen.

Arvostelu:5av 5

Aivan huikean hyvä joulupukki asukokonaisuus Erittäin hyvää materiaalia 👍

Muut asiakkaat ostivat myös