Hae
  • 1-2 päivän toimitusaika

  • Asiakasarvio 4.7 / 5

  • Yli 30 000 tuotetta

  • 1-2 päivän toimitus

  • Arvostelua 4.7/5

Numeroilmapallo Metallic Kulta (Numero 0)

Osta tämä tuote, Numeroilmapallo Metallic Kulta
hinta €4.90
Valitse vaihtoehto, (Uuden valintanapin valitseminen lataa sivun uudelleen)
Saatavuus: Varastossa Toimitusaika: 1-2 päivää
Tuote nro: 41772

Herkullinen numeroilmapallo kiiltävässä kullassa, joka antaa sinun juhlia syntymäpäivää tyylikkäästi! Tällä ilmapallo numerolla voit helposti luoda todella vaikuttavan koristelun tulevaan syntymäpäivään. Koristele se sellaisenaan tai sekoita ja yhdistä se muihin sopiviin koristeisiin hieman ylimääräisen juhlallisen koristelun saamiseksi. Superhieno folioilmapallo sinulle, joka haluat koristella suurella, kultaisella numerolla!

Numeroilmapallo Metallic Kulta sisältää metallisen kultaisen folioilmapallon numeron muodossa. Se on noin 100 cm suuri ja siinä on silmukat ylhäällä ja alhaalla helppoa ripustamista varten. Ilmapallossa on itsestään sulkeutuva venttiili ja se voidaan täyttää ilmalla tai heliumilla.

Tietoa Numeroilmapallo Metallic Kulta:
- Valitse numerot 0-9.
- Itsestään sulkeutuva venttiili.
- Mitat: noin 100 cm korkea.
- Materiaali: Folio.
- Myydään kappaleittain.

HUOM! Itsestään sulkeutuva venttiili sijaitsee muutaman senttimetrin sisällä, joten ilmapallon täyttäminen on helpompaa tavallisella ilmapumppulla tai sähköisellä pumpulla. Jos sinulla on vahvat keuhkot, voit myös käyttää pilliä, jonka työnnät venttiiliin.

Katso lisää samankaltaisia tuotteita

0
0

Arvostelut

Tällä tuotteella ei ole arvosteluja

Ostettu muiden toimesta

Arvostelut

Lue arvostelumme Googlessa. Usein kuulemme, että meillä on nopeat toimitukset ja reilut ehdot. Katso, mitä asiakkaamme todella ajattelevat meistä.

  • Google Prisjakt Arvostelu: 4.7 Tähdet
    4.7 / 5