Hae
  • 1-2 päivän toimitusaika

  • Asiakasarvio 4.7 / 5

  • Yli 30 000 tuotetta

  • 1-2 päivän toimitus

  • Arvostelua 4.7/5

Vettä Käyttävä Savukone

Osta tämä tuote, Vettä Käyttävä Savukone
hinta €34.60
Saatavuus: Varastossa Toimitusaika: 1-2 päivää
Tuote nro: 12028

Kaikille te noidille, joilla on heikentyneet voimat, on nyt tämä vesisavukone, joka herättää noitien patat takaisin henkiin! Aseta tämä vesipohjainen savukone mihin tahansa vedellä täytettyyn ämpäriin tai kattilaan ja katso paljon savua yhdistettynä viileisiin valotehosteisiin!

Vesisavukoneessa on virtalähde ja hopeanvärinen laite, jossa on sähkömagneettinen tekniikka, joka laitetaan veden alle savun muodostumista varten. Laite on muodoltaan pyöreä ja sen ympärille on kiinnitetty myös 12 LEDiä, jotka aktivoivat tuoreen savun vaikutuksen.

Tämä savustuskone tarvitsee toimiakseen vain vettä, eli ei savutusnestettä. Savukoneen ei tulisi mieluiten olla toiminnassa yli 12 tuntia kerrallaan. Muodostuva savu on täysin vaaratonta sekä ihmisille että eläimille.

Kuvassa näkyvä pata ei sisälly hintaan, mutta sen voi ostaa meiltä erikseen Partyhallenista.

Ohjeet :
1. Aloita täyttämällä kulhoon tai kattilaan 5-6 cm vettä (huomaa, että muuntyyppiset nesteet voivat tukkia höyrystimen ja johtaa koneen vaurioitumiseen).
2. Liitä tupakoitsimen adapteri pistorasiaan ja aseta hopeaosa veteen. On tärkeää, että koko hopeaosa on veden peitossa, jotta höyryä muodostuu.

Lisävarusteet

Katso lisää samankaltaisia tuotteita

0
0

Arvostelut

Tällä tuotteella ei ole arvosteluja

Ostettu muiden toimesta

Arvostelut

Lue arvostelumme Googlessa. Usein kuulemme, että meillä on nopeat toimitukset ja reilut ehdot. Katso, mitä asiakkaamme todella ajattelevat meistä.

  • Google Prisjakt Arvostelu: 4.7 Tähdet
    4.7 / 5